اسلاید شماره دو اسلاید اسلاید4 اسلاید5 اسلاید6 اسلاید8 اسلاید11
مطالب مرتبط اقتصاددان کوچک آرتور قلکش را می‌شکند سلمانی عمو جد چارلی و شنل جدیدش فنجانی برای هرکس تقسیم عادلانه پدران غایب روایت 111 قصه «شب های شیرین» راه هنرمند فلسفه تنهایی صبح جادویی روانشناسی عزت نفس 5 زبان عشق آداب معاشرت به زبان آدمیزاد گذر از رنج جدایی و پیوند دوباره با... در جستجوی کودک فراموش شده قدرت سادگی نسخه اضطراب را بپیچید راه انسان شدن عشق، کار و منزلت مرگ در می‌زند چگونه اروین یالوم شدم چگونه بهتر و راحت تر صحبت کنیم چگونه از تنهایی لذت ببریم بدن هرگز دروغ نمی‌گوید خانواده درمانی(مفاهیم اساسی، نظریه... کتاب جامع زوج درمانی خانواده درمانی(تضمین درمان کارامد) هشت درس برای زندگی زناشویی شادتر خانواده درمانی اصول مشاوره پیش از ازدواج مجموعه 12 جلدی کتاب های کار کومن کاش پیش از طلاق میدانستم طرحواره درمانی زندگی خود را دوباره بیافرینید سوگ و داغدیدگی در کودکان و نوجوانان مشاوره و درمان سوگ شهامت درمان های عجیب میلتون اریکسون زندانیان باور مهارتهای زندگی کاش قبل از ازدواج میدانستم قدرت یک زن اختلال استرس پسا رمانتیکی SOS! کمک برای والدین درمان و به سازی رابطه ها. جلد 2 درمان و به سازی رابطه ها. جلد 1 جدایی معنوی آموزش مهارت های ارتباط زناشویی مشاوره با سالمندان کاربردهای خود هیپنوتیزم درمانی چگونه عشقی را که می خواهیم بیابیم راز سایه بهتر نیست به جای دعوا با هم صحبت کنیم... کنترل خشم 11 قانون جذابیت ارتباطی سکوت تفکر، سریع و کند قدرت عادت هنر شفاف اندیشیدن چشم هایش پیوند زخم خورده آفرینش عشق دنیای شیرین بچه داری روانشناسی رنج دروغ هایی که به خود می گوییم جسم زن جان زن قصه عشق مادر کافی ازدواج بدون شکست روان درمانی و مشاوره با مسلمانان ماندن در وضعیت آخر تمرین نیروی حال نیروی حال شفای زندگی تربیت مسموم دژخیم عشق قصه درمانی عشق ویرانگر هنر درمان کتاب ماه
نامه به پدر

نامه به پدر

نویسنده: فرانتس کافکا

مترجم: الهام دارچینیان

انتشارات:

کتاب نامه به پدر اثری است که در آن، فرانتس کافکا، نامه‌ای به پدر خود، هرمان کافکا نوشته است. نامه‌ای که هرگز به مقصد هم نرسید. در این نامه نسبتا طولانی، فرانتس کافکا از موضوعات مختلفی صحبت می‌کند اما موضوع اصلی نامه، پاسخ به سوالی است که پدرش از او پرسیده است. جملات ابتدایی کتاب نامه به پدر چنین است:

پدر بسیار عزیزم،
به تازگی پرسیدی چرا به نظر می‌آید از تو می‌ترسم. هیچ‌وقت نمی‌دانستم چه پاسخی بدهم، کمی به این دلیل که به‌راستی ترس به‌خصوصی در من برمی‌انگیزی و شاید باز به دلیل این‌که این ترس شامل جزئیات بی‌شماری است که نمی‌توان همه آن‌ها را منسجم و به‌طور شفاهی بیان کرد. اگر اکنون می‌کوشم با نامه پاسخت را بدهم، بازهم پاسخی ناکامل خواهد بود، زیرا حتی هنگام نوشتن، ترس و پیامدهایش رابطه من و تو را مخدوش می‌کند و اهمیت موضوع از حافظه و درک من پا فراتر می‌گذارد.

در کتاب نامه به پدر به نظر می‌رسد که کافکا خود را تخلیه می‌کند. رفتارهای پدرش را به طور کامل نقد می‌کند و می‌نویسد که حضور او در زندگی‌اش باعث چه چیزهایی شده است. کافکا در این نامه از ترس‌هایی که در طول زندگی داشته است می‌نویسد و رابطه‌ای که با پدرش داشته است شرح می‌دهد. رابطه‌ای که درک آن کمک بزرگی به فهم کتاب‌های کافکا می‌کند.

نامه کافکا، اعتراضی تمام‌ عیار به رفتارهای پدرش است. البته کافکا دلیل رفتارهای پدر را درک می‌کند و در مقابل خودش را نیز می‌شناسد و می‌داند که این روش تربیتی چه تاثیری بر او گذاشته است.